rijst eten

Contact


Contactgegevens landelijk Steunpunt Smaaklessen

Het landelijk Steunpunt van Smaaklessen en EU-Schoolfruit is gevestigd in Wageningen. Vanuit dit landelijk Steunpunt wordt naast Smaaklessen ook EU-Schoolfruit gecoƶrdineerd. Beide programma's zijn gericht op aandacht voor voeding in het basisonderwijs. Meer informatie over EU-Schoolfruit vindt u op www.euschoolfruit.nl

Steunpunt Smaaklessen, Wageningen University Postadres: Postbus 17, 6700 AA Wageningen Bezoekadres: Bornse Weilanden 9, 6708 WG Wageningen Telefoon: 0317 - 48 59 66

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes rondom Smaaklessen en EU-Schoolfruit? Meld u aan voor de nieuwsbrief.

Social Media

Smaaklessen is ook actief op Facebook en Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, activiteiten en lesideeƫn.

Vraag

Heeft u een vraag over Smaaklessen? Kijk bij de veelgestelde vragen, wellicht vindt u hier uw antwoord. Staat uw vraag er niet bij? U kunt ook altijd contact opnemen met het Steunpunt Smaaklessen via het contactformulier:


*) Verplicht veld
Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om en gebruiken deze alleen voor bovenvermeld doel. Op deze verwerking is onze privacyverklaring van toepassing.


Privacy

Steunpunt Smaaklessen & EU-Schoolfruit neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.

Bekijk de volledige privacyverklaring

Voedseleducatie Platform

Smaaklessen is onderdeel van het Voedseleducatie Platform.

VEP_LOGO2.jpg

Colofon

Redactie: Steunpunt Smaaklessen Vormgeving: Vuurrood Illustraties: Cosh, Vuurrood